Ugens foto

Her kan du følge årets gang gennem fotos. Vi prøver at lave et nyt foto fra hver uge. Det kan være alle vores små og store dyr, planter eller bare en flot solnedgang. Vi skriver lidt om hvert foto.

Uge 1

Blæsende og lunt

Det er blæsende og lunt af januar for tiden. Fotoet er fra øst for Næsby Strand, hvor der er en fin lille naturlokalitet mellem de to buske på diget. Her kan findes meget spændende hele året.

Læs mere )

Uge 2

Nyt lille dyr bag diget

Vi render jævnligt en tur på diget uanset om det er lyst eller mørkt. Faktisk er vi lidt fasinerede af mørkejagt med lommelygte, hvor man indhyllet i tæt mørke undersøger det nataktive dyreliv.

Læs mere )

Uge 3

Flotte skovskader på besøg

Især om efteråret ser vi en del skovskader i haven. Ofte kommer de flyvende med agern, som de graver ned rundt omkring som forråd til vinteren.

Læs mere )

Uge 4

Gæs i snevejr

For tiden går der en masse gæs ikke så langt fra os, ved Rudbjerghallen. Der er et leben uden lige, så bilerne på landevejen holder stille og betragter det fascinerende syn af flere tusinde gæs.

Læs mere )

Uge 5

De glimter og lyser

Her ved Næsby Strand er mørket en kvalitet. Der er ikke gadelamper som lyser op, så vi kan nyde stjernerne i fulde drag og har mange flotte nætter.

Læs mere )

Uge 6

Spurvehøg på jagt

Når man fodrer fuglene i haven, så er det også rovfuglene, man fodrer. De tiltrækkes af de mange småfugle og jager hurtigt gennem haven på jagt efter fuglefastfood. 

Læs mere )

Uge 9

Sangsvanerne synger

I området ved Næsby Strand er der rig mulighed for at komme relativt tæt på de flotte sangsvaner. 

Læs mere )

Uge 11

Stæren er ankommet

Det tidlige forår har bragt stærene til Næsby Strand. De har faktisk været her et stykke tid. Stærene gør som de plejer.

Læs mere )

Sider